Conditii de maxima siguranta!

Testarea este efectuata doar de personal medical avizat prin recoltarea de exsudat nazofaringian si faringian.

Prioritatea noastra este SIGURANTA PACIENTULUI

Ne adaptăm nevoilor medicale ale fiecărei familii, de aceea oferim și pachete personalizate

Suntem la dispozitia dvs cu o experienta de peste 14 ani si cu dotari de ultima generatie. Intreaga activitate este orientata catre nevoile pacientilor. Te invitam sa descoperi un loc primitor si sa faci cunostinta cu medici si personal medical competent si devotat.

Misiune – Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care alege să apeleze la serviciile noastre medicale. Oferim acces la tehnologii de cea mai bună calitate și punem la dispoziție tot suportul medicilor devotați și competenți.

Viziune – Ne propunem ca Medical EURO CLINIC sa ajunga prima optiune in materie de servicii medicale si mai mult de atat, ne dorim sa stabilim noi standarde in domeniul medical referitoare la grija pentru pacient, empatie, compasiune si respect.

Servicii PRIM AJUTOR

Euro-Clinic asigura primul ajutor de baza la evenimente, competitii sportive si activitati culturale.
Reprezentantii nostri sunt instruiti sa acorde primul ajutor dispunand de echipamente complete si de ultima generatie.
Esti organizator de activități sportive sau culturale? Te interesează siguranța participanților și a spectatorilor?
Contactează-ne și impreună stabilim modalitatea cea mai bună de a asigura primul ajutor la evenimentul tău.

Fie ca urmeaza sa organizati un eveniment corporate, o petrecere (nunta, botez, aniversare), un concert sau orice alt eveniment socio-cultural care presupune o adunare de oameni, puteti conta pe serviciile de testare la fata locului pentru ca evenimentul sa se desfasoara in SIGURANTA 100%.

Serviciu de recoltare analize de laborator la domiciliu pentru pacienti

In cazul in care pacientul nu este transportabil sau pentru a evita disconfortul creat de deplasarea matinala si momentele de asteptare la un laborator de analize medicale, Medical EURO CLINIC asigura un serviciu de recoltare a analizelor medicale la domiciliu.

Call Center