Conditii de maxima siguranta!

Testarea este efectuata doar de personal medical avizat prin recoltarea de exsudat nazofaringian si faringian.

Prioritatea noastra este SIGURANTA PACIENTULUI

Cum se desfasoara testarea Real Time PCR Covid-19?

Exsudat nasofaringian – se realizeaza prin introducerea unui tampon in narina, dupa ce vi se va cere sa tusiti cu scopul de a produce secretii catre faringele posterior. Procedura este non-invaziva, dar se poate resimti printr-un discomfort, care va trece de indata ce va fi extras usor tamponul de recoltare.

Exsudat faringian – se realizeaza prin introducerea tampoanelor de prelevare in cavitatea bucala si atingerea ferma a amigdalelor si a peretelui posterior al faringelui. Limba si palatul bucal nu trebuie atinse. Se recomanda testarea inainte sau dupa cel putin 4 ore de la curatarea cavitatii bucale. Totodata, este recomandat sa nu consumati alimente solide sau lichide inainte de testare, insa daca o faceti, trebuie sa lasati sa treaca minim 4 ore de la ingestie pentru o testare eficienta.

Fie ca urmeaza sa organizati un eveniment corporate, o petrecere (nunta, botez, aniversare), un concert sau orice alt eveniment socio-cultural care presupune o adunare de oameni, puteti conta pe serviciile de testare la fata locului pentru ca evenimentul sa se desfasoara in SIGURANTA 100%.

Emitem buletine de testare omologate pentru fiecare persoana testata.

Pretul serviciului se stabileste in functie de efectivul de teste necesare, intervalul de testare si locatia evenimentului.

Programare